Om banerne

Sidebar

Ny sæson

8. april 2022 åbner Gekko Park op for en ny sæson og med en NY BANE. I op til 17 meters højde skal der svæves, klatres, balanceres mv., når banerne skal gennemføres.

Force er den kontrollerende myndighed for klatrebaner og dets sikkerhedsudstyr, og skal både ved sæsonstart og efterfølgende en gang om året godkende sikkerheden af anlægget. De årlige godkendelse sker på baggrund af uanmeldte tilsynsbesøg. Desuden skal politiet også godkende anlægget.

Alle får udleveret klatresele og hjelm og med en karabin hægtes man fast på en gennemgående sikringswire der går hele banens længde, så der er ingen mulighed for at falde ned. Det betyder, at når man først er koblet på sikringssystemet, er det umuligt at frakoble sig ved en fejl.

Vi har været der i dag – super oplevelse for hele familien med meget imødekommende og professionelle “værter”
Vi glæder os til sommeren så vi kommer vi helt sikkert igen

Sikkerhed

Selvom systemet sikrer, at man ikke kan falde ned, kan der være behov for at man hægtes af banen før tid. Derfor er der uddannet instruktører på baneområdet, med de nødvendige kompetencer til at kunne foretage redninger/nedtagninger af klatregæster.

Før man som gæst slippes løs på området, skal alle deltagere gennemgår en instruktion og efterfølgende godkendelse på en prøvebane, før det går løs.

 

ØVRIGE FACILITETER:

  • Gratis parkering

  • Grillområde med Tipitelt. Hvor den medbragte picknikkurv kan nydes

  • Kiosk med mulighed for køb af varme og kolde drikkevarer

  • Toiletter

Klatrepark Sjælland